fbpx

Tobias H.

Hørelære/Musikteori, Klaver, Sammenspil, Trommer
Konservatoriestuderende trommeslager underviser elever på alle niveauer.

Kort om Tobias

Tobias er pt. studerende på konservatoriet Codarts i Holland, hvor han studerer World musik, latin, afrocubansk og brasiliansk.

Derudover har han gået på MGK-Køge i 3 år, har en bachelor fra Københavns Universitet på Musikvidenskabeligt Institut og har gået på Den Rytmiske Højskole i foråret 2016.

Tobias har en bred vifte af projekter af forskellige genrer under sig. Gennem tiden har Tobias bl.a. spillet afrikansk musik med folk fra Ghana, i Bigband og andre bandkonstellationer.

Tobias selv om undervisningen

“I min undervisning vil jeg, så vidt muligt, tage udgangspunkt i, hvor eleven selv er henne i forhold til niveau og interesse. Dertil vil jeg forsøge at finde en god læringstilgang for den enkelte elev. Jeg vil bl.a. kunne sende optagede videoer til eleven efter timerne.

Jeg vil sørge for, at eleven er med på basisteknikkerne og vil hurtigt forsøge at få eleven til at bruge sin kunnen i sammenspil, evt. til musik.

Jeg har mange øvelser indenfor trommesættet, slagtøj og klaver, som jeg kan bruge til at lave et undervisningsforløb, der kan spænde over de fleste genrer og niveauer.”

Undervisning både for begyndere og øvede

Tobias underviser i trommesættet på meget øvet niveau og slagtøj op til øvet niveau. Han giver også undervisning i klaver/bifagsklaver på begynder/let øvet niveau, teori på let øvet niveau, SSB/SDS på øvet niveau og sammenspil på øvet niveau.

Underviser også hos dig?

Da Tobias studerer i Holland vil undervisningen foregå på Skype, Zoom, Messenger eller vha. videoer til eleven.

 

Underviser også hos dig?

Nej, Tobias underviser udelukkende online på Skype, Zoom, Messenger eller vha. videoer til eleven.

Onlineundervisning

Tobias H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Tobias H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Tobias H. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked