Tobias HS

Hørelære/Musikteori, Klaver, Sammenspil, Trommer
Konservatoriestuderende trommeslager underviser elever på alle niveauer.

Kort om Tobias

Tobias har bl.a. været studerende på konservatoriet Codarts i Holland, hvor fokusområdet har været World musik, latin, afrocubansk og brasiliansk.

Derudover har han gået på MGK-Køge i 3 år, har en bachelor fra Københavns Universitet på Musikvidenskabeligt Institut og har gået på Den Rytmiske Højskole i foråret 2016

Tobias har en bred vifte af projekter af forskellige genrer under sig. Gennem tiden har Tobias bl.a. spillet afrikansk musik med folk fra Ghana, i Bigband, med pop-artister og mange andre bandkonstellationer.

Tobias selv om undervisningen

“I min undervisning vil jeg, så vidt muligt, tage udgangspunkt i, hvor eleven selv er henne i forhold til niveau og interesse. Dertil vil jeg forsøge at finde en god læringstilgang for den enkelte elev. Jeg vil bl.a. kunne sende optagede videoer til eleven efter timerne.

Jeg vil sørge for, at eleven er med på basisteknikkerne og vil hurtigt forsøge at få eleven til at bruge sin kunnen i sammenspil, evt. til musik.

Jeg har mange øvelser indenfor trommesættet, slagtøj og klaver, som jeg kan bruge til at lave et undervisningsforløb, der kan spænde over de fleste genrer og niveauer.”

Undervisning både for begyndere og øvede

Tobias underviser i trommesæt og slagtøj på højt øvet niveau, klaver på letøvet, bas på begynder, teori på øvet og sammenspil på øvet.

 

Underviser også hos dig?

Ja, inden for en radius af 5 km. mod aftalt kørselsgebyr. Eller underviser Tobias i eget øvelokale i 2100 Kbh. Ø.

Onlineundervisning

Tobias HS tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Tobias HS tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Tobias HS og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked