fbpx

Tobias R.

Guitar
Erfaren guitarist tilbyder undervisning, der er tilpasset dig, uanset om du er nybegynder eller øvet. Fra august også i Rudkøbing.

Musik åbner nye døre
Kendskab til musik er en frihed og et sprog, som forstås alle steder i verdenen. Det har jeg erfaret på alle mine rejser. Jeg har altid rejst med en guitar på skulderen, og det har kun åbnet døre på min vej.

Masser af erfaring
I mine 12 år med musik, har jeg begivet mig igennem en bred vifte af, hvad musikken kan tilbyde. Jeg har spillet teaterkoncerter, akkompagneret improteater, spillet gademusik, spillet i coverband, duo, spillet og skrevet eget materiale i band, spillet koncerter, sunget kor, jammet og brugt musik som pædagogisk værktøj.

Musik er for mig først og fremmest en leg, men det kræver arbejde at blive en dygtig legekammerat, og det er jeg klar til at hjælpe dig med.

Undervisning tilpasset til dig
Som elev hos mig forventer jeg, at du har lyst og mod på at øve dig. Jeg bestræber mig på at have en åben, ærlig og ligeværdig tone i alt, hvad jeg gør, og det er vigtigt for mig, at du som elev føler, at du har medbestemmelse i din læringsforløb.

Undervisningen vil vi tilpasse dig, så den passer til netop det, du har lyst at lære, så du også kan opleve den glæde, jeg har haft ved at have musikken med mig på min vej.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselssgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Tobias.

Onlineundervisning

Tobias R. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Tobias R. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked