Tomás V.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar, Sangskrivning
En tålmodig og omfattende ung fyr, som vil dele sin musikviden med andre guitarentusiaster.

Om Tomás
Tomás er 19 år og er for tiden i gang med gymnasiet. Tomás har spillet guitar og bas siden han var 10 år gammel, efter hans storbror introducerede ham for rockmusik. Siden har Tomás opbygget en stor kærlighed for genrer som punk, rock, indie, folk, latinamerikansk musik, blues og jazz. Dette har givet ham et bredt udvalg af musikalske indflydelser til hans egen sangskrivning; både til soloprojekter med inspiration fra folk, blues og rock og til eget band med genremæssigt afsæt i postpunk, støjrock og freejazz.

Om undervisningen
Når Tomás underviser i guitar, tager han udgangspunkt i den enkelte elevs evner på instrumentet. Han sætter særligt fokus på, hvad eleven kan i forvejen, så han ved om I skal starte med at lære at holde et plekter, eller om I kan kaste jer direkte ud i arpeggioer, fingerspil og udvidede akkorder. Det fungerer bedst når eleven selv finder noget, han/hun godt kan lide at lære, så undervisningen er i høj grad styret af eleven selv. Tomás er der som en vejleder, som skal sørge for at eleverne når de mål, som de selv sætter. Alt han skal vide er: Hvad forventer eleven at få ud af undervisningen, og hvilke teknikker, genrer eller sange vil han/hun gerne lære.

Den første lektion
Tomás vil bruge tiden på at gøre miljøet trygt og behageligt for eleven ved at fortælle dem hvad han forventer af dem og hvad de kan forvente af mig til gengæld. Han vil spørge eleven om motivation og ønsker til med undervisningen og bagefter vil I arrangere en forløbsplan.

Underviser også hos dig?

Ja, Tomás kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales individuelt alt efter afstand).

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Tomás V. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked