Tue P.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Tue er en stille og rolig underviser, der lægger vægt på, at det skal være hyggeligt og sjovt at lære uden at gå på kompromis med seriøsiteten.

Om Tue
Tue er en dygtig guitarist med tæt på 10 års erfaring, der elsker musik over alt i verden, og som brænder for at dele glæden med andre! Tue spillede fra 2018 til 2020 i et hard rock/heavy metal band (Emberray), som i 2019 udgav en EP. Ydermere udgav han i 2022 to singler som singer/songwriter, i eget navn (Tue Darling). Begge dele kan høres på Spotify. Tue har brugt enorme mængder af tid på instrumentet, og er derfor meget rutineret (hvad end der er tale om akustisk eller elektrisk guitar), så du kan være sikker på, at du er i trygge hænder med ham som underviser 🙂

Om undervisningen
Tues undervisning tager udgangspunkt i, at det skal være sjovt at spille, og derfor lægges der vægt på, at man først og fremmest lærer at spille simple melodier, så man får en succesoplevelse hvor man tænker: “Hey, jeg kan faktisk godt det her!”. Når man så har opnået den indledende glæde, vil den “tunge teori” automatisk blive mindre tung og i stedet virke meget sjovere og mere interessant. Tue kommer til at være med dig hele vejen, og I vil sammen finde ud af hvad der er bedst for dig, så du kan komme godt i gang med din guitarrejse!

Den første lektion
Første lektion hos Tue vil forløbe på den måde, at han og eleven vil føre en hyggelig samtale om elevens ønsker og forhold til musik, mens de stille og roligt gør sig klar med deres instrumenter. Tue vil derefter have nogle begynderøvelser klar, som han og eleven kan sidde og spille på helt rolig vis. Har man erfaring på instrumentet i forvejen, vil der naturligvis blive taget højde for dette, og Tue vil herefter i samarbejde med eleven finde ud af, hvad næste skridt skal være.

Underviser også hos dig?

Nej, Tue underviser på Viaduktvej, 7000 Fredericia.

Onlineundervisning

Tue P. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Tue P. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

Warning: Undefined array key 0 in /var/www/instrumentundervisning.dk/public_html/wp-content/plugins/music_teacher_catalog/templates/teacher.php on line 112

Warning: Attempt to read property "name" on null in /var/www/instrumentundervisning.dk/public_html/wp-content/plugins/music_teacher_catalog/templates/teacher.php on line 112
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Tue P. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked