Ulrik

Saxofon
Dygtig alsidig saxofonist. Soul, funk, jazz, blues you name it. Underviser på alle niveauer.

Ulrik fortæller:
“Kender du Pink Panther-sangen? Eller måske Baker Street-introen, med den der helt vildt fede saxofonsolo? Eller er du måske mere til Tower of Power og some funky ol’ soul music?

Lige meget hvad, så er du havnet på denne her side, fordi du er interesseret i det gyldne instrument, saxofonen. Og ved du hvad? Det kan jeg godt forstå! Om du vil lære at spille lynende hurtigt som Michael Brecker, eller mere groovy og jazz-inspireret som Snarky Puppy, så er du havnet det rette sted.”

Om Ulrik:
”Mit navn er Ulrik, og jeg er 24 år gammel og har spillet saxofon siden jeg var 10. Jeg går lige nu på MGK Hovedstaden, og spiller i universitetsbigbandet MIBB, samt i mit eget band på Nørrebro. Jeg spiller primært tenor- og barytonsaxofon, men underviser også i sopran og alto. Jeg er selv meget inspireret af world musikken, som fx bandet The Kutimangoes, men det elektroniske element har også en plads i mit hjerte, og jeg er for nyligt begyndt at eksperimentere med pedaler og forskellige effekter.

I min fritid (dvs. når jeg ikke spiller musik) kan jeg godt lide at lave mad, svømme og læse gamle bøger!

Hvis det lyder som noget, du kan relatere til, så tøv ikke med at gribe knoglen, så finder vi ud af noget!”

Book timer med Ulrik i dag
Husk at du får 50 pct. rabat på din første lektion, hvis du napper et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen på Nørrebro tæt på Runddelen.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 420 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Ulrik og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked