Viktor J.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Klaver, Klaver for begyndere, Rytmisk guitar
Nysgerrig underviser som elsker at lære fra sig.

Om Viktor
Viktor har gået på mange forskellige musikskoler og studerer nu på det Jyske Musikkonservatorium. Viktor elsker at spille alle mulige former for musik og mest af alt at udvikle sig, og det gør han i den grad også som underviser. Udover guitar har Viktor spillet rigtig meget klaver og bas og underviser gerne elever på alle niveauer.

Om undervisningen
Viktor lægger vægt på at skabe en god stemning og et trygt rum at lære i. Han kan undervise i nodelæsning, teori og de tekniske aspekter ved et instrument, men lader det være op til eleven at styre i den retning de gerne vil. Som underviser tager Viktor selvfølgelig stilling til, hvad der ville være godt for eleven at fokusere på.

Den første lektion
Der startes med at tale om elevens forhold til og erfaring med musik (det er ikke et krav at have erfaring), og så skal der så vidt muligt prøves at spille en lille smule sammen alt efter elevens niveau. Det er vigtig for Viktor at understrege, at man ikke behøver at have noget forhåndskendskab til, hvordan man spiller.

Underviser også hos dig?

Ja, Viktor kommer til eleven mod en mindre kørselsgebyr (aftales individuelt).

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Viktor J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked