Villads S.

Akustisk guitar, Guitar, Guitar og sang synkront, Rytmisk guitar
Motiverende undervisning på elevens præmisser!

Om Villads
Mit navn er Villads, jeg er i slutningen af 20’erne, og jeg er vild med musik! Jeg har spillet guitar, siden jeg var 13 år, men den undervisning jeg fik, var ikke synderligt motiverende for mig. Derfor er jeg selvlært, og har siden udviklet mig ved sammenspil. Det har også givet mig lysten til selv at skabe en fed guitarundervisning. Jeg har, udover min musikalske erfaring, masser af undervisningserfaring fra min kandidatuddannelse i Idræt og Sundhed og fra mit job som lærer.

Om undervisningen
I min undervisning lægger jeg vægt på motivation, og du skal derfor glæde dig til at gå til guitar! Det SKAL være sjovt, udfordrende og lærerigt at spille guitar. Den eneste måde, vi kommer i mål med det, er at tage udgangspunkt i lige præcis dine evner og interesser. Jeg kunne spille Springsteen dagen lang, men i min undervisning bliver det dine yndlingskunstnere, der sætter dagsordenen. Hvad end det er strumming, soloer, fingerspil eller sang og spil synkront, du gerne vil lære, så kommer vi ind på det. Du bliver stjernen i vores to-mands band, og sammen tror jeg vi kan skabe noget magisk.

Den første lektion
I den første lektion skal vi lære hinanden at kende, og så skal vi ellers i gang med at spille. Du skal i forvejen tænke over, hvilken musikgenre og hvilke kunstnere du bedst kan lide. Om det er første gang, du holder en guitar, eller om du allerede er John Mayer junior er fuldstændig ligegyldigt, for sammen finder vi et passende niveau i undervisningen!

Underviser også hos dig?

Ja, Villads kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers underviser Villads på Øresundsvej, 2300 København S.

Onlineundervisning

Villads S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Villads S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Villads S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked