William M.

Akustisk guitar, Guitar, Hørelære/Musikteori, Jazzguitar, Rockguitar, Rytmisk guitar, Sangskrivning
Guitarlærer med professionel musikbrancheerfaring og speciale i genrekendskab, improvisation og musikteori.

Om William
William har en bred baggrund i musikbranchen som udøvende musiker, guitarunderviser, spillestedsbooker og musikredaktør m.m. Kombineret med erfaring fra studiesessions, liveshows, partybands og meget mere har William opbygget et stort og varieret genrekendskab og kan derfor tale med om alt fra progmetal til brasiliansk folkemusik.

Undervisningens overordnede fokus
Spidskompetencerne ligger dog inden for rock, pop, jazz, blues, soul/R&B og country/roots, og undervisningens overordnede fokus er at træne kombinationen af øre, teknik og teori med et kreativt og praktisk sigte.

William lægger vægt på, at eleven altid er med på, hvad formålet med øvelserne er, og han tilrettelægger forløbet individuelt, så man aldrig får fornemmelsen af at skulle lave ”lektier”.

Undervisning tilrettelagt efter elevens ønsker
Undervisningen kan således inddrage alt fra klassiske radiohits til guitarheltesoloer og jazzstandarderne, mens vi hele tiden har for øje, hvad DIT mål er som guitarist.

Er der en specifik sang, du gerne vil lære, siger du bare til, og hvis du vil have konstruktiv feedback på sangskrivning, musikudstyr, indspilning eller lignende er der også plads til det.

Flere af Williams tidligere elever er siden kommet ind på MGK og/eller Musikkonservatoriet, ligesom flere af dem er blevet udøvende professionelle musikere. Lektionerne foregår enten i privaten eller i Williams musikstudie, begge dele centralt på Frederiksbjerg i Aarhus C.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår enten hos William eller i hans musikstudie.

Onlineundervisning

William M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

William M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til William M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked