Om Instrumentundervisning.dk

Al undervisning under instrumentundervisning.dk bygger på en klar undervisningsfilosofi. Vi søger sammen med eleven at skabe et kreativt miljø i trygge, hyggelige rammer, hvor der er plads til grin, samtidig med at vi vægter engagement og den faglige læring højt.

En fælles plan

Når du og din lærer mødes første gang – enten fysisk eller online – taler I lidt om dine ønsker, ambitioner og mål med undervisningen, så I sammen lægger en fælles plan for undervisningsforløbet. Det er vigtigt med en god forventningsafstemning. Og uanset din alder, dit niveau eller hvad dine ambitioner er, så er der plads til dig på instrumentundervisning.dk

Undervisning online, hos dig eller privat hos underviseren?

Du kan typisk få undervisning hjemme hos læreren privat eller i et øvelokale tilknyttet ham eller hende. Nogle af vores undervisere tilbyder også, at undervisningen kan foregå hjemme hos dig eller online. Læs mere på hver enkelt lærerprofil om, hvem der tilbyder undervisning hjemme hos dig privat og online.

Her under Corona-krisen tilbyder mange af vores undervisere også undervisning online, og det kan jo være et rigtig godt alternativ. Der er lige nu ekstra rabatter at hente ved onlineundervisning. Du kan læse mere om onlineundervisning i menuen ovenfor.

Høj kvalitet til en fair pris

Alle vores undervisere er erfarne, dygtige og engagerede musikere og nøje udvalgt af instrumentundervisning.dk og leverer undervisning på et højt niveau. Klik på ‘lærere’ i menuen og læs mere om hver lærer og vælg ham eller hende, der passer dig. Instrumentundervisning.dk kan også anbefale en lærer til dig. Her spørger vi kort ind til dine behov og ønsker, og finder så den lærer, vi mener passer bedst til dig.

Få første lektion gratis*

Hos instrument-undervisning.dk får du introlektionen (30 min.) gratis, hvis du køber 10-turs kort og 50 pct. rabat, såfremt du køber mindst et 5-turs kort efter introlektionen. Vi har endda ekstra store rabatter for onlineundervisningen. Læs mere ovenfor.

Er undervisningen alligevel ikke noget for dig, betaler du blot for den ene lektion. Og så har vi mængderabat. Så derfor: Jo flere ture du køber på én gang, jo billigere bliver det. Læs mere under ‘Priser og vilkår’.