fbpx

Jazzguitar-undervisning Aarhus

Mød underviserne

Vil du spille jazzguitar i Aarhus?

Jazzguitarundervisning i Aarhus? Instrumentundervisning.dk har samlet nogle af Aarhus’ bedste jazzguitarister til at tilbyde dig undervisning i jazzguitarens lækre univers.

Så drømmer du om at udvide repertoiret fra de traditionelle pentaton-skalaer og barré-akkorder til at stifte bekendtskab med jazzguitarens fantastiske verden med altererede akkorder, (jazz)kirketonearter, kromatik og frasering og meget andet, så er instrumentundervisning.dk stedet at starte eller få bygget på dine eksisterende færdigheder.

Lad os hjælpe
Find din jazzguitarist i Aarhus herunder, eller lad os hjælpe dig med at finde din nye jazzguitar-underviser. Besøg også vores samarbejdspartner Frederiksbjerg Guitarskole og læs om deres specifikke jazzprogram for guitaren.

50 pct i rabat på din første lektion
Din første lektion på instrumentundervisning.dk får du 50 pct. på, hvis du køber mindst et 5turs-kort efterfølgende. Du kan også opnå yderligere rabatter ved at købe 10 ture eller mere. Oplev jazzguitarens fantastiske univers og book din første lektion i dag. Du er kun ét klik væk fra at komme i gang. 

Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)
Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked

Undervisere i området

Onlineundervisere